Διατροφή στην Τρίτη Ηλικία
Η τρίτη ηλικία παρουσιάζει διατροφικές απαιτήσεις, λόγω της εμφάνισης πολλών ελλείψεων. Η διατροφική ανεπάρκεια και η σαρκοπενία είναι καταστάσεις που συμβαίνουν πολύ συχνά σε αυτόν τον πληθυσμό, επιδεινώνοντας τυχόν δυσκινησιακά προβλήματα και χρόνιες παθήσεις. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, να παρέχουμε μία διατροφική θεραπεία που θα καλύπτει τις ανάγκες πληθώρας διατροφικών στοιχείων, όπως πρωτεϊνών, βιταμινών και μετάλλων, επιλέγοντας τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικά.