Εξερευνώντας τον Αγρόκοσμο”, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, 14-15 Δεκεμβρίου, στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ. Σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό συνέδριο, είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω το workshop με θέμα «Ο ρόλος της πρώτης ύλης στη διατροφή και την ποιότητα τροφίμων», αναδεικνύοντας τη σημασία της προέλευσης των τροφίμων μας στη διαμόρφωση της θρεπτικής τους αξίας και της συνολικής τους ποιότητας.
Ευχαριστώ θερμά τους διοργανωτές για την πρόσκληση, την άψογη διοργάνωση και τη φιλοξενία. Ήταν χαρά μου να συμβάλω σε αυτόν τον σημαντικό επιστημονικό διάλογο και ανυπομονώ για τις μελλοντικές διοργανώσεις που θα συνεχίσουν να εμπλουτίζουν τη γνώση και τη συνεργασία στον κλάδο μας.